Flytt-bloppis i bloggform, del ETT! Retro m.m.

Vi flyttrensar ju för fullt och jag tänkte prova en ny grej, som dock ju blir lite exkluderande mot folk som inte bor i Stockholm. Hoppas det är okej ändå. Jag lägger helt enkelt ut massa grejer här i ett inlägg, som en flyttbloppis! Jag tar billigare priser än jag har på blocket och i facebook-grupper. Jag är också öppen för att byta mot saker ur mitt önskealbum. Kanske något att prova för den som aldrig har bytt förut?! Dessvärre är jag sämst på att skicka saker och har inte riktigt tid/möjlighet till det just nu, förutom i vissa fall och då har jag skrivit det. Annars tänker jag mig att man möts upp i Stockholms innerstad någonstans. Men vi testar. Jag vet ju att jag har många läsare som gillar retro inredning. Här är del ett av tre. När något är sålt plockar jag helt sonika bort det ur inlägget, så om bilden ligger kvar så finns saken kvar.

Balla retrogardiner, 130x225cm cm. Jag köpte dem för 200 men säljer dem för 100 kronor.

En skrivbok i A5 som jag har ritat på (i original), 80 kronor.

Vacker gammal salladsskål från Rörstrand i fint skick, ljuset ger en hint om storlek. 80 kronor.

Mellanstor retroduk i fint skick, 40 kronor! Kan skickas mot portokostnad.

Jag kör ju på udda porslin och har många av just denna ljuvligaste av alla koppar. Coops Stig Lindberg-kopp. Mycket poppis på t.ex tradera. 50 kronor.

Mindre kasthylla, perfekt att ha smyckena i eller små prydnadsfigurer. 150 kronor.

Tunika från indiska i mjukt och skönt material, storlek XL. Använd sparsamt. 80 kronor. Kan skickas mot portokostnad.

Extremt vacker och ovanlig gammal kanna med fåglar, 80 kronor.

Skrivbok i liggande A5, 30 kronor.

Så, nu avslutar vi del ett. Hittade du något du vill köpa? Skicka ett mejl till jessicajohansson85@gmail.com så gör vi upp om tid och plats.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s