Glad tjej!

Idag är jag så himla glad. Det här är nämligen första dagen på min sex månader långa tjänstledighet från halvtidsjobbet. Ni kommer få följa med på vägen. Som jag tidigare skrivit är fokuset att träna och äta bra samt att skriva och rita. Just idag har jag faktiskt ett annat jobbuppdrag som sträcker sig över hela eftermiddagen, och som jag nu ska förbereda mig inför. I kväll ska jag på ett planeringsmöte inför en festival som jag ska läsa poesi på. Så just idag är inte direkt ett klockrent exempel på hur min tjänstlediga tillvaro kommer se ut. Till lunch blir det bananpannkaka med blåbär och sockerfri kvarg. Middag kommer jag få äta på stan, men tänkte hitta någon smarrig och nyttig matig sallad. Mellan mitt jobbuppdrag och kvällens möte (som båda är på Södermalm) så hinner jag ta en promenad under mitt paraply och med någon härlig podcast i lurarna.

Det här kommer bli så HIMLA bra, hörni! Jag är stolt över att jag vågar satsa på det här sättet. Planen är att generellt ägna förmiddagarna åt skapande efter daglig morgonpromenad. Rita, skriva eller vad jag känner för. Sedan laga nyttig lunch. På eftermiddagarna kommer jag oftast träna, men även göra andra jobbuppdrag. Blogga, svara på kommentarer, fixa med forsbergs distansbrev (som jag är lärare för), och sådant. Vissa gånger kommer det se annorlunda ut och då stuvar jag om ordningen eller så, men överlag under de här sex månaderna så är det min plan. Den här veckan och nästa har jag ganska mycket annat inbokat men efter det kommer jag kunna ha sådana dagar nästan varje dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Planering, Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Glad tjej!

 1. Ann skriver:

  Hur har det gått med 14 dagar utan socker som började den 10:e augusti?

  • Jessica Johansson skriver:

   Överlag gick det bra men några ggr föll jag dit och åt bröd. Men det gick ändå över förväntan, jag planerar att fortsätta på samma spår!

 2. Monica skriver:

  Hej och stort lycka till med dina dagar! Själv sliter jag med att ha ork och disciplin att göra det jag ska på ”schemafria dagar”. Hoppas att arbetsglädjen och alla goda intentioner ska stå dig bi!

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh tusen tack!! jag kommer ha så många schemafria dagar nu så det kommer nog bli bra det här, hoppas du också hittar orken! ❤ jag tror på detaljschema för de dagarna!

 3. Lise skriver:

  Vilken bra investering i dig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s