Mat- och träningsplan för kommande vecka

I morgon är allra sista jobbdagen (eller kvällen snarare) innan min tjänstledighet, hurra! Jag har lite andra jobbuppdrag och saker som händer under veckan men har ändå planerat så här:

TRÄNING I KOMMANDE VECKA

En timmes rask promenad varje morgon, även i morgon eftersom jag jobbar kväll
Träning tre gånger med min PT, alltså styrketräning och kondition blandat
Ett gruppträningspass, jag har inte bokat in något ännu men ska försöka hitta något som matchar mina tider i veckan

MAT KOMMANDE VECKA

I morgon förmiddag tänkte jag handla så att jag faktiskt har massa nyttig mat att laga av. Jag har inte gjort någon detaljplanering men tänkte prova broccolimos med mozzarellafylld köttfärslimpa, halloumisallad med hemmagjord yoghurtsås, plocktallrik med rödbetshummus, kycklinggryta med fullkornsris och kanske ytterligare någon rätt. Till frukost varje dag blir det samma gamla vanliga som året om, fiberhavregrynsgröt med kanel och pumpakärnor och blåbär och mjölk. Jag tröttnar visst ALDRIG.

På fredag är det vägning. Jag vägde mig även nu i fredags och då hade jag gått upp ett hekto sen förra fredagen men om jag sköter programmet ovan så får jag nog lite minus på fredag!

Hur ser er mat- och träningsplan ut för veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mat- och träningsplan för kommande vecka

  1. Måste öka löppassen och äta mindre! Besök på gymmet (skärpning där, alltså) samt att inte tänka en enda negativ tanke under hela dagen idag. Funderar på vad jag kan göra nytt och även över det jag redan gör som är bra och/eller kan förbättras. Ny vecka med fräsch energi känns tacksamt 🙂

  2. malin skriver:

    stor handla igen ! förbereda med tillaga kyckling fisk nötkött å portions förpacka och in i frysen , bestämma alla veckans alla måltider,

  3. Maggan skriver:

    Imorse visade vågen-1kg sedan förra måndagen så jag är mer än nöjd. Men denna vecka har börjat tufft och sedan går den bara uppför:/ jobbig jobbvecka och en hel del saker som måste hinnas med privat också. Jag har dock handlat mat inför veckan så jag inte blir frestad att handla onyttigheter när jag är trött och stressad. Någon träning kommer nog inte riktigt hinnas med. Men jag är ändå peppad att hålla fast och få lite minus. Hoppas att ni alla får en bra vecka!!

  4. maria skriver:

    Har sedan 5 dagar ägnat mig åt lchf i matväg, sonen äter det redan sedan 2 år så egentligen är det ju bara lättare…I fredags tränade jag och sonen tillsammans, denna vecka blir det träning idag på lunchen, imorgon och torsdag, ev även onsdag. Är ensam och kunde inte lösa vem som skulle vara med sonen som avskyr att vara hemma själv så det fick bli ett träningskort till honom också, inget att skylla på då….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s