Både träning och promenad!

Det här blev en bra dag! Jag har börjat äta D-vitamin igen, eftersom jag varit orimligt trött på sistone. En känsla jag känner igen från tidigare gånger jag haft brist på D-vitamin. Så nu blir det nog bättre inom kort på den fronten. Hursomhelst så tränade jag idag med min PT, vilket alltid förvandlar en surmulen och trött Jessica (nej jag är oftast jätteglad men just idag var jag ganska sliten när jag kom dit) till en sprudlande glad och peppad Jessica! Även idag.

På kvällen har jag och Jens promenerat en timme på Kungsholmsstrand, så himla mysigt och skönt att det var lite svalare nu i kväll. För övrigt går mycket av min tid åt till att dona och fixa med allt rensande. Jag ser alltmer fram emot flytten och framförallt att flytta med lite lättare bagage (förhoppningsvis även på min kropp, hihi).

Hur går det för er andra som kör Vårt viktiga mål?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Både träning och promenad!

  1. malin skriver:

    hej här går rätt ok ! försöker hålla disiplin på mig själv men inte lätt alla gånger ! fick sånt himla söt sug i för går så tyvärr föll jag dit åt en turkisk peppar karamell, inte hela värden men endå!!! är lite deppig har inte så mycket stöd runt omkring mig ! folk tvivlar å hånar en istället ! det här är ju mitt fel att jag ser ut som jag gör även om jag har underfunktion på skölkörtlen så kan jag inte skylla alla kg på det ! men det hade ju varit kul om folk omkring kunde vara som ett stöd pusha en motivera en va positiv kring det hela ! men drömma kan man

  2. Petra skriver:

    Här går det… inte så bra. Inte jättedåligt men inte lika bra som föregående veckor. Känner inte heller pepp från omgivningen utan mest förakt pga min ”dåliga karaktär” som gjort att jag gått upp i vikt. Blir så trött, liksom förlåt så jävla mkt att jag inte är en helt perfekt människa?! Jaja skit i vad andra tycker egentligen. Känns iaf så himla bra att här på din blogg så måste man inte vara felfri supermänniska för att få finnas till. Kämpa på alla, idag kämpar jag extra mkt. kram Petra

  3. malin skriver:

    hej har sutti å funderat många gånger på alla historier om dom som lyckat att gå ner sina kg då omgivningen tycker dom förändrat sin personliget till det negativa , en lite tanke bara! att när man lyckas nå sin målvikt tror folk man glömmer då alla dömmande kommentarer blickar skadeglädje. mm SKULLE INTE TRO DET

  4. Minus ett kilo – ÄNTLIGEN 🙂 8 kilo kvar att slita av kroppen. Sprang 1,2 mil idag plus en pw på drygt en mil. Så ”man” tycker ju att vikten borde rasa… Men icke på en tant fyllda 51. Nåja. Stolt över det som är och det som skall bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s