Bara en vecka kvar till min tjänstledighet!

Hörni, tiden går så fort. Den senaste veckan har jag varit fullkomligt BEGRAVEN i att rensa saker inför flytten. Fotat, rotat, funderat, rensat. Det kommer pågå även framöver men nu är allt fotat och klart, nu gäller det bara att hitta nya ägare till alla prylarna.

Helt plötsligt är det bara en vecka kvar tills jag ska vara tjänstledig från mitt halvtidsjobb på bibblan! Många spännande projekt väntar och jag sitter och funderar och planerar för att få ut så mycket som möjligt av de här sex månaderna. Så här ser planen ut:

* Jag kommer ägna mycket tid åt bloggen.

* Ett annat projekt kommer också sluka en del tid, mer info kommer väldigt snart!

* Jag kommer att ha lite andra uppdrag, såsom lärare i copy på Forsbergs ibland.

* Sedan är tanken helt enkelt att jag ska få tid och utrymme att skriva min andra roman (den första kom ju för snart två år sedan!) och rita och hålla på med andra kreativa projekt. Jag kommer att ha en ganska schemalagd tillvaro för att tiden inte bara ska flyta ut i en tillvaro av netflixande och facebookande. Jag kommer också prioritera att promenera dagligen, styrketräna, gå på gruppträningspass och laga nyttig mat.

Det här kommer, kort och gott, att bli ett DRÖMLIV för mig och jag ska ta vara på varje dag under det här halvåret som vore den en pärla på ett tjusigt pärlhalsband. Självklart kommer jag berätta om min tillvaro här i bloggen.

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s