Vårt viktiga mål: Andra uppsamlingsinlägget!

Jag jobbade heeeela dagen igår på en intensiv dag vi hade på mitt jobb. När jag väl kom hem så somnade jag efter att ha träffat typ över tusen personer under dagen, så uppsamlingsinlägget kommer nu i stället!

Mina egna resultat har jag ju redan berättat om, här.

MALIN: Malin har gått från 132,3 kg till 130,9 och tycker det känns sådär, men jag tycker det är ett toppenbra resultat på två veckor!

TINA:  Tina har gått ner 1,5 kilo senaste veckan och minskat även i mått över rumpan med 1,5 cm till 120 cm, hon berättar mer här. Hon visar även hur vinterjackan sitter eftersom den är hennes konkreta mål.

JEANETTE: Jeanette har inte gått ner ett hekto senaste två veckorna men ökat sin löpfart. Benen har blivit smalare och tuttarna mindre, skriver hon.

Jag hittar inga resultat från Ida, Maria , Åsa, Petra och Madde men ni kan väl berätta i kommentarsfältet i stället. Nu kör vi på och hoppas på resultat även om två veckor igen! Den som vill är välkommen att vara med. Det är ju viktigt att våga berätta även när det inte går bra, även för den egna motivationen för då är man hela tiden åtminstone i kontakt med sitt beteende på något vis.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vårt viktiga mål: Andra uppsamlingsinlägget!

 1. malin skriver:

  jag vill bara säga jag började i måndags så resultatet är på 4 a dagar ! dock kan det vara mina hormorner som spökar vid invägning till vägningen i fredas, känns lite för bra för va sant att minska 1,4 kg på 4 dagar men det återstå att se vid nästa invägning . bra kämpat alla

 2. Petra skriver:

  Oj jag skrev kanske under fel inlägg, lämnade kommentar under inlägget om dina resultat. Kul att läsa om allas hälsoresor, låter som det överlag går bra! kram Petra

 3. Madde skriver:

  Jag har varit på resande fot och idag då jag vägde mig stod det återigen ett plus på vågen 😦 Däremot försökte jag tänka till då jag åt och drack hela tiden, men pubmat och viktresa är inte en bra kombo 🙂

 4. Maggan skriver:

  Hej! Jag har läst din blogg ett bra tag, men aldrig kommenterat förr. Nu blir deg ändring på det och jag har även ändrat mina matvanor sedan förra måndagen. Jag kör en lättare variant av LCHF och det fungerar (än så länge) över förväntan!! 3kg på ca1,5 veckor 74.8 och nu 71.7. Nu har jag dock gått och fått ryggskott så de kommande dagarna blir verkligen en utmaning då jag lätt faller in i tröstätande när jag känner mig deppig. Hoppas att vi kan peppa varandra så vi får en lite roligare väg mot vårt mål!

 5. maria skriver:

  Jag slarvade bort adressen till din blogg men nu kom jag på den igen. Nu ligger den i läslistan, borde ju gjort så från början, inte tro att jag ska komma ihåg ändå. 🙂 Har dragit ner på socker betydligt och även skräpmatsätande, dock inte slutat helt med sockret, but im getting there. Jag har gått ner ca 1 kg, mitt mål är att gå ner ca 30 kg och det får ta tid. Om ett år bär det det av till grekland, då vill jag slippa stå i vassen (vilket jag iof inte gör nu ändå) Har planer på att gå och träna för första gången på 100 år imorgon innan jobbet, bara en halvtimme men ändå, bättre än inget tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s