Minus på vågen! Y A Y !

Nu kör vi ju rapport varannan vecka. I morgon kommer samlingsinlägget kring Vårt viktiga mål, jag väntar på att få in några fler rapporter bara och vemsomhelst är välkommen att haka på! Men jag tänkte berätta redan idag.

Jag har legat ganska stilla på typ 99.7 sen i april i år, trots PT och andra ansträngningar. För en och en halv vecka sen vägde jag vid ett tillfälle så mycket som 101.7 men jag vet inte om det var att vågen stod på ett ställe där golvet inte var rakt, ett problem som ofta händer mig. Så jag tror att 99.7 eller 99.8 är en mer tillförlitlig vikt. Men nu i morse vägde jag 98.4, alltså mer än ett kilo minus på en och en halv vecka. HURRA!!

När det gäller måtten är resultatet lite konstigare:

Armen var sist 39 cm enligt min PT, nu var den 40 cm.
Midjan var sist 113 cm, nu 114 cm.
Rumpan var sist 117 cm och nu 116 cm (en cm minus!).
Låret var sist 66 cm och nu 63 cm (!!!), antagligen tack vare alla promenader.

Lite plus och lite minus alltså, men framförallt minus på vågen. Det här ska jag vårda och bara KÖRA PÅ!

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning, Viktnedgång. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Minus på vågen! Y A Y !

 1. malin skriver:

  grattis va duktig är !!!! håller med det med vågen ! själv blir jag lite besatt och tokig när det ändras 1 -4 hekto upp å ner för varje gång man ställer sig , så ställer jag mig tills jag får samma resultat minst 3 gr

 2. Sofia skriver:

  Grattis! Ha en bra fredagskväll!

 3. Marita skriver:

  Heja Jessica! Du är bäst, en levande inspiratör som går ner i vikt på ett sunt sätt! Grattis!

 4. Marina skriver:

  Hejja och GRATTIS – det är så otroligt skönt när det går åt rätt håll! 🙂 Jag har tillbringat hela veckan med att jaga plötsligt uppdykande hjärnspöken på flykten. Pju! Säger jag bara.

 5. Petra skriver:

  Grattis, duktig du är! Jag har gått ner från 85,1 till 83,2 så vikten går åt rätt håll men har inte lyckats hålla mig helt från sockret, tyvärr. Lite godis och glass har det blivit, men med de riktiga måltiderna har det gått bra, vegetariskt och hemlagat! Träning: ett yogapass. Jag känner mig liksom pepp och motiverad, kul. Hoppas det känns bra för alla andra tjejer där ute, vi är grymma som bryr oss om vår hälsa! Kram Petra

 6. Ulrika skriver:

  Vilken otrolig karaktärsstyrka du har, jag är så grymt imponerad!!

 7. Emma skriver:

  Du är nåt på spåren, verkar det ! Heja heja! 🙂 Stor Kram!

 8. Katarina skriver:

  Vad kul med positivt resultat!! Midjan är så mycket hormonstyrd så ett par cm + el – betyder inget. 🙂 Starka armar och ben är vad som eftersträvas! You go girl!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s