Den här klänningen ska jag komma i senare i höst!

Jag tror mycket på att ha målplagg, det är ett konstruktivt sätt att mäta sin framgång på ett väldigt konkret sätt. Nu har maten gått bra på riktigt den här veckan och jag börjar känna att resultaten kommer. Tjänstledigheten närmar sig, många roliga saker är på gång och jag mår bättre än på länge (peppar, peppar). Än så länge äger jag inte ett enda äkta vintageplagg, även om många av mina tunikor från indiska är väldigt retroinspirerade och i färger som ofta andas 60-tal.

Men nu har jag den här klänningen, en äkta vintageklänning. Den är inte FÖR liten. Jag tänker att det inte finns någon poäng med att typ skaffa kläder i storlek M och så kommer det ta ett år innan jag kan ha dem. Denna kommer jag kunna ha när jag väger tio kilo mindre. Jag får den över huvudet nu men inte över bysten, om ni förstår vad jag menar. Så denna är mitt första målplagg på vägen. Jag ser fram emot att kunna visa bild på mig själv när jag har den senare i höst! Mitt mål är inte direkt att bara ha vintagekläder men just denna var så extraordinärt Jessica-aktig. Nåväl, nu ska jag och Jens ut på långpromenad i den fina kvällen. Katten är frisk så vi kan med gott samvete lämna hemmet.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Min hälsoresa, Planering. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Den här klänningen ska jag komma i senare i höst!

 1. Lisa skriver:

  Hejja Jessica, det fixar du! Ska bli kul och se när du står i den klänningen i eran nya lägenhet 🙂
  Stor kram

 2. Så fin klänning! Jag har flertalet målplagg! Det började för ett år sedan i och med start av viktresa då jag fick en t-shirt/tight topp av grannen som måltröja. NU sitter den alldeles perfekt trots att jag ännu ej är klar med viktmålet. Men vilken pepp en sådan sak blir 🙂 Heja oss. Kram fr sö Dalsland.

 3. malin skriver:

  hej oh va tjusig klänning kämpa på !ok nu börjar jag min vikt i dag är 132,3 kg jag ska minska på kolhydrater fett socker ,och träna på min crosstrainer lite hemma träning med vikter mm promenader. har en underfunktion på sköldkörtelen äter medicin men tycks inte funka ! haft taskiga värden i ca 15 år nu så efter lite undersökningar mm så ska det bli stora förändringar i kosten! men jag tar lite i taget och jobbar mig framåt så jag får rutin på det hela

 4. Asta skriver:

  Det där med kläder är en bra morot. Jag kör också med det. Men också att se till att när du väl kommer ner i vikt göra dig av med de plagg som är för stora. För då får du också ett extra tvång att hålla vikten. Annars är det liksom för lätt att bara ta till ett av sina gamla plagg. Det är ett tips från mig i alla fall. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s