Sjuk katt, flyttpepp, rensningstajm, sockerfritt och tränings-kom-igång!

Jag hade en så prydlig lista och har fotat massor till den här veckans bloggande. Hade jag tänkt. Sen blev vår katt jättesjuk och det har tagit upp MASSA timmar och energi. Jag har ju semester den här veckan men vi har förstås stannat i stan med vår sjuka kisse. Idag blev katten inlagd på djursjukhus dagen lång och nu verkar allt mycket bättre. Vi har klappat och gosat hela kvällen, jag och katten!

Sedan har typ 90% av min tid hela veckan ägnats åt lägenhetsrelaterade saker. Som jag skrev igår så ska vi flytta till världens ljuvligaste trea i slutet av oktober och igår kväll skrevs kontrakt. Hopp och förtvivlan har varit mina tillstånd under veckan men nu är det bara GLÄDJE! Utöver det har jag inte haft mycket till energi men har ändå hunnit ha vän över på lunch/middag flera gånger och dessutom inte ätit socker alls. Och promenerat varje dag.

Styrketränat har jag nu inte gjort på tre (!!!) veckor, damn you sommaren! Men nu har jag och min PT bokat in tre pass nästa vecka med start på måndag, så även där har jag kickstart på gång.

Jag är också sjukligt peppad på att STORRENSA hemma, kommer till och med starta ett flyttrensar-konto på instagram, utöver mitt vanliga, där jag kommer sälja massa fina prylar. Hojtar när det är fixat. Jag har en extremt lång lista i memo-funktionen i mobilen som jag fyller på hela tiden med fler saker jag ska göra mig av med. Vi har ju extraordinära mängder saker och det kan vara skönt med lite av en nystart. Bland sakerna jag ska göra mig av med finns en fungerande retro jordglobslampa, en gammeldags äkta matta (maskinvävd tror jag dock), eventuellt ett teakskåp, en pilasterhylla i ek, massa retro prydnadssaker, massa ramar, nätt byrå i teak, retrolampor och så vidare i all evighet.

Sedan undrar jag också: Hur går det för er andra som kör Vårt viktiga mål? Glöm inte att berätta i kommentarsfältet, fråga och peppa varandra. Nu ska jag sova, förhoppningsvis med en spinnande och friskare katt intill mig.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Sjuk katt, flyttpepp, rensningstajm, sockerfritt och tränings-kom-igång!

 1. TRE!!! kilos viktpåslag pga pms gör mig smått tokig. Fortsätter som vanligt med löpningen men behöver verkligen gym-träna betydligt mer än vad jag gör. Behöver tips på mat som riktigt river igång förbänningen.
  Glad lördag önskas.

  • Jessica Johansson skriver:

   Hoppas att någon har tips på mat som river igång förbränningen, jag kommer inte på ett enda just nu 😛 heja!

 2. Madde skriver:

  Det går inte alls som jag vill. Bär på en inre stress som gör att kilona kryper på mig. Men ger mig aldrig 🙂

 3. Ann skriver:

  En äkta matta kan aldrig vara maskin vävd. Om du ska lägga ut en matta till försäljning kan det vara bra att veta. Dom säljs ju till ganska stora summor.

  • Jessica Johansson skriver:

   Du har rätt, den är nog inte äkta och dessutom är fransarna i uselt skick så jag kommer inte ha högt pris på den 🙂

 4. Petra skriver:

  Tappat lite mer än ett kilo den senaste veckan, men inte kunnat hålla mig helt från socker, fattar inte varför jag faller dit gång på gång på gång. Känner mig så dum. Men i det stora hela går det bra, äter mkt vegetariskt och inga halvfabrikat. Noll träning dock. Kämpa på alla grymma tjejer!

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh fantastiskt att du har tappat ett kilo, det är ju jättemycket! Och bra att du undviker halvfabrikat. Heja, och passa på att träna nu i veckan när jag kör igång så kan vi peppa varandra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s