Tredje sockerfria dagen – check!

Idag har varit en helt galen dag. Vi var mitt i budgivning på en lägenhet och fick den inte så det blev stora känslosvall upp och ner för min del. Nu i efterhand känns det helt okej.

Vår lilla katt mår inte bra så vi började dagen på djurakuten (det blev inget landet den här semesterveckan eftersom vi har märkt att något är galet med Arturo — katten, that is). De ska typ utreda vad som kan vara fel på vår kompis, så jag vet inte så mycket ännu men just nu ligger han och spinner och trivs.

Ändå har jag varit helt sockerfri även idag, wihooo!! På kvällen tog vi en långpromenad till St eriksplan och gick runt på de mysiga gatorna där tills det blev mörkt, sedan tog vi bussen hem igen. Till middag lagade jag samma kycklinggryta som igår (eftersom det fanns kvar av alla ingredienser) och åt fullkornsris och en smarrig sallad till. Det är mycket lättare idag än det var i förrgår märker jag, och Royal gala-äpplen blir min räddning när suget slår till. Eller alltså, ett äpple förstås, så ingen får för sig att jag äter tio äpplen om dagen, hihi. På kvällen har jag sedan läst vidare i Elsie Johanssons ”Glasfåglarna”, en härlig förr-i-tiden-roman.

Mycket mer än så här blir det inte från mig idag men i morgon tänkte jag visa ett antal av mina vackra gamla kökshanddukar.

Annonser
Det här inlägget postades i Sockerberoende, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tredje sockerfria dagen – check!

  1. Katarina skriver:

    Kul, hörrödu. Själv har jag haft 3 dagar med sockerfrosseri…magen är bullrig, jag rapade hela kvällen igår (sådana där långa där jag kan säga hela mitt namn under en enda rap) och är konstant hungrig (tecken på att magen är surare än normalt).

    Men kul att det går bra för dig…

    😛

    //nääädå, jag e int bitter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s