Andra dagen utan socker har gått strålande

Nu börjar jag bli mer peppad, hörni! Idag har gått jättebra.

Jag fick ett extremt sötsug på förmiddagen, i stil med de sötsug jag kunde få när jag åt choklad och kakor och sånt. Obehagligt! Det är som en enorm kraft som liksom blockerar alla tankar och bara: SOCKER! Men jag drack en kopp kaffe, ett stort glas vatten och åt ett äpple. Sen gick det över!

Det händer ganska mycket just nu (mer info kommer kanske snart) så vi valde att inte åka till landet idag. Det kan vara ganska skönt att vara hemma också, och man kan ju göra mysiga utflykter! Hursomhelst, dagen har gått bra och jag har inte ätit något socker. På kvällen fick vi finbesök och jag lagade en god kycklinggryta. Det är så smart med boil in bag-ris för då kunde Jens och gästen äta jasminris och jag kunde äta fullkornsris – jag la helt enkelt ner två påsar i samma kastrull! Dag två av fjorton på min lilla avgiftning från socker (i form av bröd, pasta osv) har gått bättre än första dagen.

Hur har det gått för er?

Följ mig gärna på instagram. Och en liten påminnelse om att min sommarkampanj med teckningarna har sin sista dag på söndag.

Annonser
Det här inlägget postades i Sockerberoende. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Andra dagen utan socker har gått strålande

  1. Marianne skriver:

    En dag i taget! Du klarar det, J!

  2. Elin skriver:

    instämmer jag kan tycka att det är svårt att leva helt socker fritt i bland speciellt min pendlande ägglossning gör inte att jag har så lätt att parera sockersuget men jag jobbar på det( kan skilja 1-2 veckor mellan månaderna när den infaller för mig.

  3. Åsa skriver:

    Nja… Inte alls så bra idag (heller) och det straffade sig med ballongmage och pruttar… Suck, när ska jag lära mig?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s