VÅRT VIKTIGA MÅL: Första uppsamlingsinlägget

UPPDATERAT: Jag har nu lagt till fler som är på och lagt till ”uppgifter” om vissa som inte hade skrivit det innan.

Okej, nu kör vi igång. Jag har haft en riktigt bra dag idag, första bra dagen på länge, så jag är på banan igen. Ett bra knep för mig är att BÖRJA dagen med en timmes rask promenad, då sätter man liksom standard för dagen. Jag har även tagit flera kortare promenader och ätit bra. YAY!

JAG: Ironiskt nog så har jag letat i en TIMME nu och kan inte hitta mitt måttband 😦 Jag ska fortsätta leta i morgon. Så jag får ta den senaste mätningen jag lyckas hitta i bloggen. Måtten är nog lite plus jämfört med då med tanke på senaste veckornas slarv, som jag tidigare nämnt. Men vi får utgå ifrån de måtten och så ser jag till att skaffa ett nytt måttband till nästa mätning om två veckor, om inte annat: Rumpa 118 cm, lår 65 cm, midja 114 cm, överarm 40 cm. Jag avvaktar med att skriva ut min vikt ett tag, vill inte väga mig nu och riskera att förstöra den sköra inledande motivationen, men lovar att berätta om två veckor.

PETRA: Petra väger 85 kilo och har 60 kilo som målvikt. Hon kör ingen särskild metod men undrar i en kommentar hur ni andra gör. Svara henne gärna i kommentarsfältet!

MALIN: Malin startar den 17 augusti så vi får återkomma om henne!

IDA: Idas startvikt är 85.5 kg. Hennes mått: Överarm 34 cm, lår 66 cm,  Rumpa 113,5 cm, höfter 116 cm.

MARIA: Vill inte dela med sig av sin vikt och så men kämpar ändå på på sitt håll, så hon får väl berätta lite kort om hur det går varje gång i stället!

TINA:  Tinas mål är att komma i sin vinterjacka. Hon väger 84 kilo och har rumpmått på 121.5 cm. Mer om hennes nuvarande läge finns här.

JEANETTE: Jeanette har gått ner 21 kilo på ett år och har nio kilo kvar att gå ner. Hon kör LCHF i mesta möjliga mån. Hon vill ha en spark i baken för att komma förbi sin platåvikt.

ÅSA: Vill tappa tio kilo!

MADDE: Madde är en av mina stammisläsare och hon vill också vara med, kul! Hon väger just nu 73,4 kilo. Hennes midjemått är 89 cm, stuss 98, lår 66 och arm 35. Hon vill få ett lite mindre midjemått då det är hennes svaghet. Hon vill också komma ner till 65 kilo.

Märker jag att någon inte är aktiv längre så plockas den bort efter ett tag ur dessa ”rullar”. Den som vill får gärna haka på vartefter. Min plan för i morgon är en timmes promenad på morgonen och sedan en timmes promenad på kvällen!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till VÅRT VIKTIGA MÅL: Första uppsamlingsinlägget

 1. Åsa skriver:

  Jag vill också vara med! Kan mäta mig imorgon men har iaf som mål att tappa 10 kg!

 2. Madde skriver:

  är gärna med jag oxå.. Mått i eftermiddag

 3. Tina skriver:

  Oops jag hade nog missuppfattat – trodde jag skulle kommentera först i detta inlägget 🙂 Här kommer min status: http://www.butterflytina.com/2015/08/vinterjackan-take-2.html dvs 84,0 kg, rumpemått på 121,5 cm och mitt mål är att komma i min vinterjacka. Heja oss!!! Kram Tina

 4. Madde skriver:

  Här kommer mina mått. Vikt 73,4. Midja 89 cm Stuss 98, lår 66 cm och arm 35cm
  Jag vill få ett lite mindre midjemått då det är min svaghet samt kommer ner till 65 kg. 🙂

 5. Ida skriver:

  Jag har bestämt mig för att sluta med allt uppenbart socker som godis, fikabröd, glass etc.Jag hsr otroligt svårt att hålla mig till en lagom mängd och vill därför uteslutra det helt. För övrigt försöka röra på mig en timme om dagen, promenad eller annan motion 🙂

  För mig är det viktigast att äta god okonstlad relativt nyttig mat, röra på mig och strunta i socker 🙂

 6. malin skriver:

  jag ska köra med low carb, gluten fritt mm och hålla mig undan för socker så mycket det går, kommer göra en total ändring i kosten jämfört vad jag äter idag . idag förberede massa blomkåls ris i port s påsar å frös ner, 7 kr kg för blomkål då gäller att passa på. blivit väldigt inspirerad av tasty health bloggen kommer följa mycket av hennes recept! har minst 60 kg övervikt så det är många kg som ska bort men den här gr är jag mer taggad en någonsin!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s