Min nya favoritfrisyr – enkel men elegant

Igår fick jag massa beröm för min frisyr, som en arbetskamrat lärt mig. Den är hur enkel som helst, men blir ändå himla fin och elegant. Man börjar med att snurra håret på sidorna och fästa med hårnålar. Alltså bara tvinna håret och se till att det hänger lite i fram som på sidorna. Sedan fortsätter man tvinna mindre delar av håret och fästa med hårnålar i bak. Svårare än så är det inte. Det behöver ju inte vara perfekt, det blir ganska fint om det är lite operfekt tycker jag.

 

Vet inte om ni följer serien Indian summers på svt play men vissa sa igår att frisyren påminde (åtminstone framifrån) om sådan frisyr de har i den serien.

För övrigt har jag ju proklamerat att jag ska blogga två gånger om dagen men inte alls följt det denna vecka. Jag har ju varit sjuk så orken har inte funnits. Dessutom har jag gått upp i vikt av senaste veckornas enorma slarv. Men nu efter frukost ska jag ut och gå en rask timme och senare under dagen ska jag gå och träna! Till lunch idag blir det nog kyckling med sallad på färskpotatis och grönsaker och till middag blir det antagligen rödbetshummus med massa sallad och stekt halloumi. Det är lätt att halka av banan om man inte fokuserar men nu ska jag på banan igen.

Senare idag/i kväll kommer det första Vårt viktiga mål-inlägget så posta dina mått och/eller vikt, du som vill vara med. Och glöm inte att vi kan peppa, tipsa och fråga varandra i bloggens kommentarsfält.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Min nya favoritfrisyr – enkel men elegant

  1. Åsa skriver:

    Hej! Jag har nyss hittat till denna blogg, och nu blir jag nyfiken. Vad är Vårt viktiga mål? Jag har också varit slarvig, typ hela semestern, och nu är det inte kul! Jag vill vara med o peppa och peppas!

  2. Petra skriver:

    Hej! Jag är så himla peppad på detta. Semestern är slut nu och det känns som perfekt läge för en nystart. Jag skäms så himla mycket för detta men har gått upp flera kilo nu under semestern. Min vikt idag är 85 kg, min målvikt är 60 kg. Jag kör inte någon speciell ”metod” för att gå ner i vikt så som LCHF eller Viktväktarna, gör någon annan det? Hur känns det? Blir det bättre resultat? Min plan är bara att äta mindre portioner mat och att äta sötsaker mer sällan än nu och mindre mängder av det när jag väl äter sånt. Hur gör ni med träning? Jag funderar på att börja träna något istället för mina vanliga cykelturer och promenader. Men nu kör vi! Lycka till alla grymma tjejer! Kram Petra

  3. Agneta skriver:

    Du är jättevacker!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s