Ytterligare 16 nya teckningar av mig

Vi kör en vända till en sådan här varm och kvav sommarkväll. Jag publicerar en teckning om dagen på min gillasida En miljon ledsna flickor, in och gilla! Följ mig också hemskt gärna på instagram. Jag är förresten äntligen frisk efter att ha varit sjuk och ynklig hela veckan. Nu är jag back on track och ska försöka komma ihåg att fota vad jag äter så att ni får följa hur det går för mig mer intensivt! Men först: Massa teckningar! Klicka på kategori teckningar för att se ännu fler.

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ytterligare 16 nya teckningar av mig

 1. Av världsklass! Påminner om anna-karin elde 🙂
  ”Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem”

 2. Sara skriver:

  Du ritar så sjukt bra, hoppas att du förstår det!!!

 3. Cecilia Simonsson Sperstad skriver:

  Hej,
  Vilka fina bilder du gør. Jag har hängt upp 2 st på mitt kontor, før alla att beskåda.

 4. Ann skriver:

  Fina 🙂 Vad hände med ” två inlägg per dag ” på bloggen?

 5. Anna skriver:

  Men hallå de är helt fantastiska! Så himla himla bra du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s