”JAG BITS” och 15 andra nya teckningar av mig!

Jag har ju ritat ihjäl mig (typ) på semestern så nu är det hög tid att publicera ett gäng nya teckningar. Fler kommer någon annan gång (det är ganska påfrestande att scanna med en låååångsam scanner). Mycket nöje! Och förresten – alla kan så klart köpas (till sommarpris) och vid intresse kan man mejla jessicajohansson85@gmail.com men annars räcker det ju att titta. Och här publicerar jag en teckning varje dag.

 

Jag är ganska nöjd, jag älskar verkligen att rita. Jag vet att alla inte gillar min stil, den är ju liksom ganska naivistisk och inte enligt konstens regler, bokstavligen talat. Men jag är så glad och tacksam att det finns många som gillar teckningarna och visar uppskattning. Either way kommer jag nog aldrig mer sluta rita. Vilken är din favorit av dessa? Klicka på kategori teckningar i bloggen så finns massor och åter massor att beskåda.

Annonser
Det här inlägget postades i samhällskritik, Teckningar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”JAG BITS” och 15 andra nya teckningar av mig!

  1. Carro skriver:

    Jag gillar dina teckningar!
    Den jag gillar mest är flickan mitt i det blyinfattade fönstret, näst längst ner. Tummen upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s