Vårt viktiga mål – nu kör vi tillsammans i stället!

”Hellre gröt tillsammans än oxfilé i ensamhet”, säger filmkaraktärerna i min älsklingsfilm ”Tillsammans” (inredningen i filmen får mig att dregla). Nu kan man förstås äta både gröt och oxfilé om man har råd och behagar, men poängen är: Nu kör vi tillsammans här i bloggen! Jag är fast bestämd att få resultat och frågade häromdagen vilka som ville köra tillsammans. Hittills är Jeanette, Petra och Tina med. Vilka mer?

Så här kommer det funka:

Inget hat, inga fördömanden, inga besvikna kommentarer om någon får motgångar eller inte lyckas. Bara pepp. Du måste vara överviktig för att vara med, så man kan säga att det är lite tjockisseparatistiskt faktiskt. Detta för att jag inte vill uppmana dem som inte behöver att minska sina midjemått – och nej, alla behöver faktiskt inte det.

Varannan fredag väger vi och/eller mäter. Jag kommer personligen att mäta överarm, lår, rumpa och mage varannan fredag och väga mig antingen varannan fredag eller en gång i månaden. Ska fundera lite på saken. Vi kör igång nu på fredag, så posta din vikt och/eller mått i kommentarsfältet här på fredag morgon så skriver jag det första inlägget på lördag. Vill du ha med länk till instagram eller blogg så lägg med det också i kommentaren. Blir vi alldeles för många så kanske jag får begränsa infon på något vis, men vi testar och ser hur det går. Du som läser kan följa hur det går för alla i kommentarsfältet, jag nöjer mig med att publicera just vikt/midjemått i bloggen. Jag kan inte lova att detta pågår för alltid, det här får bli en testperiod på några månader. Men det kanske blir jättebra! Kommentarsfältet i bloggen finns till för att vi mellan veckorna ska kunna peppa varandra och framförallt – inget fettförakt, inget självhat.

Jag har skapat en kategori i bloggen som heter Vårt viktiga mål, där kan du som vill följa inläggen relaterade till detta.

Bloggen kommer så klart handla om massa annat också under tiden, så den som inte är intresserad av det här kommer ändå få sin beskärda del av allt möjligt. Jag har feber idag, typisk komma-tillbaka-efter-semestern-grej, ni vet. Men har också sett VÄRLDENS MEST inspirerande dokumentär. Se den du också.

Annonser
Det här inlägget postades i Planering. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vårt viktiga mål – nu kör vi tillsammans i stället!

 1. Tina skriver:

  Goodie! Jag tar vikten och mitt rumpemått då det är det jag vill minska för komma i min fina vinterjacka igen. Heja oss!!!

 2. maria skriver:

  Hej…jag är gärna på, fast jag är inte redo att dela med mig av någon startvikt och vill hellre koncentrera mig på att inte äta sådant som inte är bra för mig och min vikt, som tex kolhydrater och socker i mängder och skräpmat….och att komma i stl 38 igen 🙂 får jag hänga på på något vis ändå:)

 3. Ida skriver:

  Jag är också på! Vilken positiv och peppande grej 🙂 Jag behöver bryta negativa ätbeteenden och gå ner i vikt för att bli hälsosam!

 4. Ida skriver:

  Startvikt: 85,5kg

  Mått
  Hö öv.arm 34 cm
  Hö lår 66 cm
  Rumpa 113,5 cm
  Höfter 116 cm

  Nu kör vi 🙂

 5. malin skriver:

  vill gärna vara med ! dock ska jag starta 17 aug pga inhandling förberedning av till lunch mm vill ha mer planerat den här gr med mat recept !
  start vikt i dag ca 134 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s