Svårt med semesterdagbok när inget händer

som den trogna läsaren säkert har märkt så har jag inte skrivit semesterdagbok senaste veckan. Detta för att det inte händer så himla mycket. Skönt, visserligen, men ändå!

Förra onsdagen åkte vi hem från landet och var hemma till söndagen. Under de dagarna bytte jag lite grejer, pysslade, promenerade och var på finbesök hos en vän. Sedan fick vi tag i kattvakt så i söndags åkte vi tillbaka till landet! Både idag och igår har jag kört ett hårt träningspass på altanen. Jag har också ritat massor och läst massor. Annars: musik, babbel, lata sig. Det är bara någon dag kvar här, sen åker vi hem igen och på måndag börjar jag jobba!

jag lider dock inte särskilt mycket för då blir det två veckors jobb (på 50 procent som vanligt) och sedan en veckas semester och sedan två veckors jobb och sedan – TJÄNSTLEDIGHET! i sex månader! Som jag ju skrivit om tidigare. Åh vad jag längtar. Då ska jag blogga och skriva och rita och massa annat kul som jag får berätta om en annan dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svårt med semesterdagbok när inget händer

  1. Madde skriver:

    Vissa dagar är ju sådana 🙂 Min blogg är lite av en dagbok med inlägg av viktminskning och i perioder undrar man vad man håller på med. samma visa varje dag 🙂 Men det är så livet ser ut och ibland kan jag tycka det är roligt att läsa om just det vardagliga istället för alla flashiga liv alla verkar ha 🙂 Fortsätt du och njut av ledigheten och att göra ”ingenting”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s