Bilder från veckan och: semester!

Jag har haft en ganska jobbig vecka. Jag har känt mig extremt trött och kraftlös, släpat mig till jobb och träning och allt annat. Det återstår fortfarande några distansbrev till Forsbergs distanskurselever att besvara, vilket jag tänkt göra utspritt under morgondagen. Men förutom det så har jag nu semester i hela fyra veckor. Och det har nog aldrig varit så välbehövligt. Att hinna landa, fixa hemma, läsa böcker, ta hand om mig själv och vila. Vi har inte planerat så mycket för semestern, vilket känns himla skönt. Jag kommer ju dock att skriva semesterdagbok så ni får följa hur det går med mat och träning och annat. Kanske inte varje dag men så ofta orken tillåter.

Men jag har också hunnit med roliga saker i veckan. Bland annat hälsat på min underbara lillasyster i hennes och hennes sambos lägenhet, där jag inte varit tidigare. Några saker fick jag fånga på bild. De har väldigt annorlunda inredningsstil jämfört med min egen men allt var så fint. Alla med småsyskon känner nog igen att man alltid kommer tycka att lillasystern är så liten och söt fast hon är mer vuxen än en själv!

Jag blev så kär i den här iittala-koppen, superfin med balla djur!

Och detta fina blomsterarrangemang hade min syster gjort.

Igår satt jag och sålde på loppis men det var mest frustrerande och jag somnade direkt när jag kom hem sedan på eftermiddagen, helt utpumpad. Jag tror att man måste vara en speciell typ för att verkligen ha tålamod och gilla att sitta och sälja på loppis. Förra året satt jag hela fyra gånger, men i år blir det max någon mer gång och i så fall på ett mer säkert-kort-ställe, där folk inte vill betala fem kronor för en tallrik från gustavsberg, för det är helt enkelt inte riktigt min grej. Målet är ju att inte ha så mycket överflödiga saker när tjänstledigheten börjar, så att jag då kan fokusera helt på att skapa teckningar, skriva roman nummer två osv.

I morse åt jag i vanlig ordning havregrynsgröt med mjölk, kanel, pumpakärnor. Den frukosten tröttnar jag nog aldrig på.

På förmiddagen var jag på massage hos min bekanta i Blackeberg. Jag kom hem i lunchtid och köpte då en plocksallad på ica. Jag tog bara en sked med pasta och sen massa sallad och mozzarellabollar. Ingen optimal lunch men bättre än gigantiska pastaportioner från kafé som jag tidigare köpt i ”nödfall”.

Efter lunch åkte jag och Jens till Aspudden för att måla över en väggmålning i konstnärsateljén och slänga lite skräp därifrån. Det var sista gången vi kommer dit och det kändes lite vemodigt men samtidigt helt rätt. Vi hann också ta en kaffe på Aspuddens bokhandel och jag hade min gilla böcker-tygkasse som handväska, som jag haft hela veckan. När vi så småningom kom hem var jag helt slut och på kvällen har jag sovit lite.

Som sagt: Svara på distansbrev några timmar i morgon, sedan helt ledigt i fyra veckor. Det känns smått obegripligt. Men från bloggen tar jag så klart aldrig ledigt!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bilder från veckan och: semester!

  1. Agneta skriver:

    Ha en härlig sommar! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s