Hej då, älskade konstnärsateljé!

Vi har, som jag nämnt tidigare, sagt upp vår konstnärsateljé som vi sedan oktober haft tillgång till. Tyvärr har vi varit där alltför sällan för att det liksom ska kännas värt det. Dessutom är hyran dyr och med tanke på min tjänstledighet i höst kommer vi inte ha råd. Det känns helt okej, jag ska försöka få plats att skapa hemma i ettan. Det har gått förr. Så nu säger jag hej då till vår fina ateljé genom lite bilder.

Fördelen med ateljén har varit att allt är framme när jag kommer. Jag har bara kunnit sätta mig ner och köra igång. Dessutom har inte alla hemmadistraktioner stört i skapandet. Typ tillgång till dator (aka serier och facebook osv), känslan av att behöva städa och massa annat.

Ofta har jag ritat mängder av teckningar på en dag när vi har varit i ateljén. Inget har som sagt stått i vägen.

Jag vet att jag kommer hitta nya sätt att vara kreativ på liten yta men det har varit fint att få testa på att ha en ateljé. Lärdomarna: Den måste ligga NÄRA hemmet för att man ska komma iväg. Den får inte vara för dyr. Och tillvaron måste helt ha ett ganska lugnt och rutinerat grundläge, vilket min tillvaro aldrig har. Men om jag skulle kunna leva på mitt skapande så vore det ju perfekt att ha en plats att sitta på så här!

PS. Jag har hittills bara fått frågor jag svarat på många gånger på min lilla frågestund. Undrar du något annat så fråga gärna!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s