Frågestund!


Den här bilden på mig från i april får illustrera inlägget.

Många bloggare har gjort det, men inte jag. Kanske har ingen en enda fråga och i så fall – om ingen undrar något – så får det här inlägget bli en liten skimrande pausfågel som sträcker sig över den här med göromål fullproppade dagen. Jag har jobbat och tränat stenhårt med min PT och promenerat och postat ett paket och fixat och donat inför en loppis jag ska sitta på på lördag (helt i linje med mitt mål: att inte ha för mycket överflödiga prylar lagom tills min tjänstledighet börjar 1 september). Och ätit nyttigt och facebookat och beundrat den här dikten och klappat katt och läst ett seriealbum som hette MITT DÅLIGA SAMVETE. Till och med sett klart sista avsnittet av Orange is the new black, säsong tre. Men kanske har någon en fråga?

Vad vill ni fråga mig? Något om skrivande? Min kostfilosofi? Att vara tjock? Ritande? Något annat? Jag svarar i morgon eller på lördag i ett blogginlägg om några frågor dyker upp! Nu: vidare med fixandet, mycket är kvar att göra innan mitt huvud får slumra på mjuk kudde för natten.

PSST! Följ mig gärna på instagram och mina teckningar på Facebook

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Frågestund!

 1. Annika skriver:

  Är du och Jens sambo? Lagar han aldrig mat åt dig/er?

 2. Anna Maria skriver:

  Vilket är ditt bästa knep för att hålla motivationen uppe gällande viktnedgången när livet i övrigt är motigt och stressigt och man bara vill kasta sig på soffan med ett paket Ben&Jerry’s? Hur jobbar du mentalt med målbilder och sånt?

 3. Lotta skriver:

  Varför lagar din sambo aldrig mat?

 4. Nicka skriver:

  Jag undrar hur det går för dig? Verkar ju funka jättebra med träningen men ser du resultat när du väger/mäter?

 5. Jenny skriver:

  Vad gör du för att stå emot när ett riktigt jobbigt och intensivt sötsug tar över?

  Vad är den största vinsten för dig med att ha påbörjat en livsstilsförändring? Finns det några nackdelar, eller något som är extra tungt?

  Jag tycker det är svårt att få med självkänslan på tåget. Jag går ner i vikt, men känner mig fortfarande ”tjock och värdelös” på insidan. Har du några tips för hur man lyckas förändra insidan och sin självuppfattning i takt med utsidan?

 6. Ann skriver:

  Det var länge sedan du skrev om mätningen hur går den? Samt hur går det på dans passen du skulle gå på?

 7. Sanna skriver:

  Hur pratar man med en nära vän om dennes övervikt i syfte att hjälpa? Jag är bra på kost och träning och vill SÅ gärna hjälpa utan att trampa på och såra. Så himla svårt! Eller ska man bara låta bli helt enkelt?

  • Jessica Johansson skriver:

   Låt bara bli tycker jag. Personen kanske trivs jättebra med sitt utseende och då har hen all rätt att göra det. Läs gärna mina tidigare inlägg om fatshaming, ”låt den feta äta så många kakor hon vill” osv, har skrivit massor. 🙂 Däremot om din vän själv någon gång vill gå ner i vikt så kan du ju peppa och laga god mat och föreslå promenader och så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s