Pepp och fix

Hjärnan är verkligen en underlig mekanism. Ibland känner jag att det är så mycket att behöva gå ner 30 kilo, pallar jag osv. Och så tar jag en promenad i rask takt längsmed Kungsholms strand och känner bokstavligen talat hur tankarna ställs om och rensas och när jag har promenerat klart så är jag mer peppad än någonsin och börjar fixa och städa och feja och drömma. Så blev det idag. Därför bloggade jag inte på förmiddagen. Då kände jag mig stressad och nervig och opeppad i största allmänhet. Sedan efter min timslånga raska promenad så vände allt och nu viker jag in saker i teakskåpet och fotar saker jag ska göra mig av med.

Apropå saker så har jag nu ett mål: Lagom till min tjänstledighet som börjar 1 september så är målet att jag inte ska ha så mycket överflödiga saker. Jag ska försöka sälja av och byta bort saker i ganska rask takt fram tills dess, så att jag inte behöver foka på SAKER då utan helt kan gå in i mitt skrivande och ritande. Jag ska sitta på loppis nästa söndag och håller nu för fullt på att fota och greja för att lägga ut på Facebook i olika grupper.

Pepp på alla fronter, helt enkelt, och katten ligger och spinner ihopsurrad till en rund boll på sängen och jag lyssnar på podcasts (hittills idag: senaste avsnittet av En varg söker sin pod, senaste Alex och Sigge samt några avsnitt av Tankesmedjan i P3) varvat med min ljuvliga milslånga spellista på spotify, varvat med prat. Till middag blev det aubergine i ugn. Mozzarellan (som egentligen ska smälta på) var gammal så jag stekte halloumi till i stället och gjorde en smarrig sallad. Nu ska jag fortsätta röja, sortera och fixa. Jag älskar sådant här hemmapyssel! I morgon blir första träningen med min PT på över en vecka, hon har haft semester denna vecka men jag har kört två styrkepass på alldeles egen hand.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pepp och fix

  1. Katarina skriver:

    Kroppslig aktivitet ger dig energi och inspiration! Och du har tränat på eget bevåg på gym! Den nya Jessica är på intågande…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s