A room of one’s own

Jag tog bort inlägget från igår om kött, det blev så virrigt och jag var trött när jag skrev det. Nu visar jag denna bild med dålig kvalitet, fotad igår kväll i soffhörnet när jag precis hade läst ut Roland Paulsens Vi bara lyder. Hela söndagen var städdag  och ändå är det ganska stökigt. Vi kör ju maximalistisk retrostil så det är helt enkelt plottrigt med flit.

Jag är en otroligt hemkär person, jag ÄLSKAR att vara hemma (jag skrev lite mer om det här) och längtar oftast hem när jag inte är hemma (även på jobbet osv). Därför ser jag så otroligt mycket fram emot tjänstledigheten i höst. Jag ska få vara på min favoritplats, göra mina favoritsaker och inte förväntas flänga hit eller dit hela tiden – om jag inte själv vill det, förstås. Kanske är det också därför jag är så intresserad av inredning, för att jag månar om den plats där jag alltid alltid kan vara mig själv.

Idag ska jag vara borta från klockan 8 på morgonen till klockan 20 på kvällen. Och jag vet vad jag kommer längta till: Den här platsen, full av färger och frihet och böcker och konst.

Vad har ni för förhållande till ert hem?

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till A room of one’s own

  1. Carro skriver:

    Längtar också ofta hem. Kravlöshet (nåja, två små som kräver sitt), vilsamt och att man kan såsa runt i precis vad man känner för är väl det man saknar när man inte är hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s