Senaste veckan på instagram

Jag instagrammar inte lika mycket som jag skulle vilja, eftersom mitt internet i min privata mobil inte funkar på 3G (detta måste kollas upp innan semestern..!). Men då och då snor jag åt mig lite wifi och passar på att posta något. Den här veckan har det blivit en salig blandning:

1 (uppe till vänster). Just nu läser jag Roland Paulsens intressanta bok ”Vi bara lyder”, en kritik av arbetsförmedlingen och att lyda order utan att tänka. Den är, trots tungt ämne, skriven på ett sätt som gör den lättläst och mycket engagerande.
2. Häromdagen var jag på Bonnier tidskrifter för att prata om ett spännande projekt jag har på gång, amelia-relaterat och ni kommer få veta mer om det snart. Jag hatar egentligen sådana här kryptiska meddelanden i bloggar men färgerna på bonnier tidskrifter är för jessiska för att jag skulle motstå att fota. Grönt och orange, liksom!
3. I veckan promenerade jag och Jens en kväll på Söder och kring Stigbergstorget. Jag fotade honom när han fotade en trappa. Vi satt en lång stund på en bänk och bara pratade. Jag har sällan ro till det, så det var fint.
4. I veckan läste jag ut ”Rök av andra noveller” av den fantastiska och coola författaren Djuna Barnes. Mer om henne och den snart. Men ett smakprovcitat ur en annan novellsamling av henne: ”Jag blev gammal sittande på en hästrygg mellan klockan tolv och en minut över.”
5. Ibland lägger jag ut mina teckningar på instagram också.
7. En dag i veckan intervjuade jag sökande till Forsbergs dagskola i copywriting. Under de stunder då jag inte intervjuade någon ritade jag retroinspirerade blommor. Den dagen hade jag min dagens bok-tygkasse som väska.
8. På Forsbergs är inredningsdetaljerna i huset ljuvliga, bland annat den här kakelugnen.
9.  Att ha några rader text som bokomslag är fint som snus i min värld. Denna bok är diktsamlingen ”Regissören” av poeten Per-eric Söder.
10. Teckning igen, inspirerad av Silvana Imam.

Följ mig gärna på instagram!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s