UTSTÄLLNING i bloggform: En flicka kan allt hon vill

Nu var det alldeles för längesedan jag hade en utställning med nya teckningar här i bloggen, så det är dags igen! Jag publicerar ständigt en teckning om dagen på min gillasida En miljon ledsna flickor, följ den gärna! Jag har haft flera utställningar i bloggen tidigare, den senaste hette ”Jag bär min iphone som ett barn vid min barm”. Kolla här på kategorin teckningar så ligger utställningarna om man scrollar bakåt lite.

1. 60-talet


Storlek: A5. Pris: Såld! Men jag ritar gärna andra retroteckningar till den som vill.

*

2. Revolution


Storlek: A5. Pris: 300 kronor.

*

3. Fucking förbannad


Storlek: A5. Pris: 300 kronor.

*

4. Turkosa damen


Storlek: A5. Pris: 300 kronor.

*

5. Evig kamp


Storlek: A5. Pris: 300 kronor.

*

6. Mot allt


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

7. Fruktansvärda sekunder


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

8. Charmerande som få


Storlek: A4. Pris: 700 kronor.

*

9. Ful livshistoria


Storlek: A5. Pris: 300 kronor.

*

10. Inte direkt parisiskt sval


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

11. Mallig


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*
12. En flicka kan allt hon vill


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

13. Strindbergskan


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

14. Gråskala


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

15. Helt osubtil.


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

16. Paraplydamen


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

17. Barbiekladd


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

18. Jag har redan kapitulerat


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

19. En fakkin gee

Storlek: A4. Pris: Ev såld, annars pris 700 kronor.

*

20. Tjejpirater


Storlek: A5. Pris: 400 kronor.

*

Vill du köpa en teckning? Mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com eller kommentera bloggen och ange din mejladress. Jag ritar gärna specialteckningar till studenter, dop eller liknande men då blir det förstås i min stil.

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till UTSTÄLLNING i bloggform: En flicka kan allt hon vill

  1. Helt fantastiska teckningar. Du är ett GENI ❤

    • Men åh fina Jeanette, tusen tack för din kommentar. 😀 jag får märkligt lite respons på teckningarna här i bloggen men jag får ju desto mer respons på facebook så det känns okej ändå. Och kanske kan de inspirera någon som inte kommenterar också, tänker jag. Ha en solig dag! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s