Bilder från en händelserik vecka

En dag var jag och Jens i ateljén. Vi har ju sagt upp den, eftersom vi så sällan är där och med tanke på det så kostar den för mycket helt enkelt. Men vi skulle fota några saker. Det var inte lätt att rita med bandage på handen men jag svängde ihop denna. Snart ska jag förresten börja publicera nyare teckningar på min gillasida igen, tänkte scanna in massor idag. Jag publicerar en teckning varje dag där.

En annan dag var jag och Jens på releasen av vår vän Sam Carlquists nya diktsamling ”Gud bodde i Rågsved”. Releasen ägde rum på Kafé Klaver på söder och sedan promenerade vi hem därifrån.

Jag var ganska piffigt klädd om jag får säga det själv! Senaste veckan har jag haft denna fina kofta från monki lite som vårjacka.

Men hade jag vetat att vi skulle gå hem så hade jag verkligen valt ett par andra skor än dessa plattisar!

En annan dag var det dags för Forsbergs skolas tvåor (copy och design) att ta examen! Jag är ju lärare där med jämna mellanrum och ville självklart inte missa det.

Det bjöds på trevlig buffé på en lokal nära skolan.

I lördags var jag bjuden på två födelsedagskalas. Jag var så stolt över att jag förberedde mig noga. På förmiddagen lagade jag två rätter: Aubergine i ugn med mozzarella samt kikärtssallad med hemmagjord pesto. På så vis hade jag både lunch och middag. Dock insåg jag att två kalas i helt olika ändar av staden blev lite mycket, så jag skippade det ena.

Det andra var jag på en stund tills ett fasligt magknip slog till. Jag hann åtminstone ge present i form av två böcker, inslagna i gammalt hyllpapper från 60-70-tal!

På lördagen fixade jag som sagt även denna maffiga vägg ovanför soffan, i sann retromaximalistisk anda.

Igår stod jag på loppis utanför ljuvliga Retro- och designateljén i Sundbyberg och huttrade, tills jag fick fly på grund av regn!

På eftermiddagen tog jag en fika på underbara Wilmer kaffebar på Bergsgatan. Det bästa där är verkligen inredningen, särskilt i det inre rummet!

Förutom alla dessa härligheter så har jag förstås också hunnit med tre PT-pass, några fingerrelaterade läkarbesök, promenader osv. Dessvärre har jag knappt läst något under gångna vecka men idag jobbar jag eftermiddag och har ont i halsen. Så nu ska jag sätta mig och läsa vidare i ”Rök och andra berättelser” av Djuna Barnes.

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s