Några nya saker till retrohemmet

Jag älskar verkligen butiken TGR, man hittar alltid massa onödiga prylar man egentligen inte behöver men som ändå är oemotståndliga, och så är allt sjukt billigt. Men en sak jag verkligen behöver är ett litet smidigt pennskrin att ha i väskan, jag sitter och rotar efter pennor mest hela tiden. Nu har jag det här gula. Sedan tidigare har jag mitt ljuvliga fågelpennskrin men det vill jag nästan hellre ha som prydnad i hemmet:

Även den här gula retro bordslampan à la 60-70-tal är nyinflyttad. Jag skulle verkligen behöva bo i typ ett gigantiskt hus eller åtminstone en trea, är så galen i prylar, haha! Men tur att jag gillar maximalistisk stil, det går att klämma in ganska mycket saker i en etta också kan jag avslöja.

Jag upptäckte att TGR just nu också har jättefina burkar (och nej jag är inte sponsrad, I wish!). Eftersom jag har börjat äta så mycket nya matvaror nu, såsom mandelmjöl och pinjenötter och gud vet vad så är det bra att ha allt i fina burkar. Jag blir galen på att ha saker i sina originalförpackningar. Jag spiller och tappar och det blir krångligt och tidskrävande. Då är det mycket smidigare att ha allt i olika burkar, som förr. Dessa var dessutom lite retroinspirerade tyckte jag. Nu fick ni dessutom se två fula borrhål på köpet, hehe…!

Här är det strax dags att göra mig i ordning och sticka iväg på ett releasemingel för en väns nya diktsamling.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Några nya saker till retrohemmet

  1. AA skriver:

    Jag vill inte vara någon glädjedödare men mat i gamla plastburkar kan innebära att man får i sig hormonstörande ämnen. Enligt wiki finns samband mellan BPA och PCOS och fetma hos kvinnor. Kanske det finns glasburkar du kan ställa i plastburkarna för att minska kontakten med plasten.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Bisfenol_A

  2. Jessica Johansson skriver:

    @AA för det första finns det så mycket att vara rädd för, t.ex att gå ute i staden, då får man i sig massa avgaser och skit. För det andra så har jag redan hormonstörningar efter den hjärntumör jag hade som bäbis men jag tar medicin mot det. För det tredje är en av burkarna på bilden av glas och en av plåt. Jag brukar undvika att förvara mat i gamla burkar men havregrynen har jag i en gammal plastburk. 🙂 (obs att denna kommentar ej är menad som otrevlig)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s