Litet minus på måttbandet redan!

Jag skriver i all hast. Har varit supertrött hela dagen idag men har också varit och storhandlat mat inför en nyttig vecka. I morgon ska jag ställa mig och laga mat för hela veckan så jag slipper den stressen under jobbveckan. Jag körde ett hårt pass med min PT idag, benträning och kondition, så nu svajar jag betänkligt av träningsvärk, skön känsla! På kvällen har jag och Jens kollat på Pixadores, en dokumentär om graffitimålare i Brasilien. Och härnäst ska jag städa vidare lite och kanske börja läsa en Siri Hustvedt-roman som jag inte har läst – hon är verkligen en underbar författare.

Nåväl, idag har jag tränat i två veckor med PT och det var dags att ta mina mått igen. Det var litet minus på alla mått. Någon kanske tycker det låter lite, men med tanke på att maten inte har gått perfekt de här veckorna så är jag glad att det överhuvudtaget blev någon skillnad.

Överarmens mått
För två veckor sedan: 41 cm
Idag: 40 cm

Midjans mått
För två veckor sedan: 117 cm
Idag: 115 cm

Rumpans mått
För två veckor sedan: 119 cm
Idag: 118 cm

Lårens mått
För två veckor sedan: 67 cm
Idag: 65 cm

Nu kör vi, om två veckor mäter vi igen och då ska jag ha ännu större minus!

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa, Viktnedgång. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Litet minus på måttbandet redan!

  1. Sofia skriver:

    Grattis! Kul att dina ansträngningar ger resultat, imponerad av dig!

  2. Annika skriver:

    Heja heja! Undrar bara om inte din sambo kan vara så snäll och laga nyttig mat åt dig när du jobbar intensivt.

  3. Carro skriver:

    Kul. Grattis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s