Hälsoresan: Alla mina värden ser bra ut!

Jag tjatar ju ofta om att det här är en blogg främst om min hälsoresa, och då är ju sådant som kroppsliga värden väldigt viktigt i sammanhanget. Dags för en check-up!

I början av 2014 hade jag högt blodtryck och högt blodsocker. Det förstnämnda hade säkerligen en del med stress att göra, men framförallt dåliga (nej – usla!) matvanor. Jag slängde i mig skräpmat och godis som hade jag ingen morgondag. Det har jag ju skrivit mycket om i bloggen tidigare.

Nu mättes mina värden igen inför ett årligt läkarbesök på KS (av helt andra orsaker) och allt såg bra ut. Jag, som är hypokondriskt lagd, har gått och oroat mig i MÅNADER och så bara ler läkaren och säger: Allt ser toppen ut. Jag blev otroligt glad och smålog för mig själv hela vägen till bussen. Nu är det bara viktnedgången och musklerna som behöver ta lite fart!

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hälsoresan: Alla mina värden ser bra ut!

 1. karin lindgren skriver:

  Jag tycker att du är så stark ,beundransvärd och ärlig!!
  Fortsätt så, vi behöver fler som Du…

 2. Madde skriver:

  Klart det är en hälsoresa du gör 🙂 det är väl den bästa anledningen till förändring, att få må bra, hålla sig frisk och orka med både jobb och fritid. Övervikt är en hälsorisk så är det, och det är bara vi själva som kan göra något åt det. Vet att det är svårt ( tog 25 år för mig) men det går och en helt ny värld öppnar sig efteråt. Så skönt att höra att värdena har blivit bra och där har du kvittot på att du är på rätt väg.

 3. Lisa skriver:

  Fantastiskt!! Ett kvitto på att du gjort otroligt bra förändringar, även om du inte är ”färdig” ännu. Grymt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s