Nyinflyttade retroprylar hos oss

Jag håller ju hela tiden på att fixa och dona här hemma. Jag byter bort något jag tröttnat på, köper nytt eller byter till mig. Nytt och nytt, det mesta måste ju vara 60-70-tal för att jag ska bli intresserad. På sista tiden har det blivit alldeles för lite inredning här i bloggen! Mycket på grund av stressen inför mässan. Så nu tänkte jag berätta om massa nyinflyttade retrosaker från senaste tiden. Besticken som syns ovan är så ljuvliga tycker jag, de köpte jag i söndags på Retro- och designateljen i Sundbyberg.

Även detta tyg slank med, det tänkte jag ha som duk eller till pyssel. Jag har nämligen stora planer på olika pysselprojekt i hemmet framöver. Förhoppningsvis kommer jag ha tid och ork till det nu under mina lediga dagar!

Den här ljuvliga bonaden köpte jag via en retrogrupp på Facebook och den kom fram igår.

Även den här lampan är från en retrogrupp på Facebook, den tänkte jag ha som läslampa ovanför sängen. Trots att vårt hem är överbelamrat med lampor så har vi konstigt nog ingen läslampa.

Den här underbara retro-hängaren ska få sin plats i hallen så att vi kan hänga nycklarna där. Då slipper jag förhoppningsvis rusa runt som en skållad råtta och leta nycklar var och varannan dag!

Jag älskar retro kökshanddukar och har massa olika. Det här är mitt senaste tillskott.

Det här mönstret är typ ett av mina favoritmönster i hela världen eftersom jag har växt upp med en sådan här burk. Jag hittade två till nu och ska ha pennor i dem!

Jag äter visserligen varken bullar eller kakor eller bröd, men den här är ju perfekt antingen till kattmat eller havregryn. Visst är den underbar!

Och slutligen denna vackra filt i perfekt skick som nu pryder mina ben när jag läser uppkrupen i soffhörnet.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning, Retro. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nyinflyttade retroprylar hos oss

  1. Mia skriver:

    Men gud vad kul grejor, burken känner jag igen. Hemma hade vi en gul och en brun, men vad katten stod det på dem? Inte bullar… måste fråga mamma… : )

  2. Mona skriver:

    Radion i bakgrunden, var hittar man den? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s