Att läka

Just nu ägnar jag mig åt att läka. Så har det känts hela dagen. Jag har långsamt diskat och fixat lite i köket. Resten av lägenheten är kaos men det får bli en annan dag. Jag har varit på panduro och köpt pensel + lack till kommande retro-pyssel-projekt. Jag har fikat i solen med min kärlek. Jag har tittat på Partiledaren på Svt play. Jag har lyssnat på senaste avsnittet av Lilla drevet och En varg söker sin pod och några andra podcasts, medan jag har skrubbat diskbänken.

Jag läker efter extrema arbetsdagar. I morgon ska jag träna med PT, annars är jag helt ledig. Jag har planerat att fortsätta läka. Bläddra i konstböcker, städa lite med podcast i öronen. Pyssla om jag orkar. Rita om jag orkar. På tisdag har jag kvällskurs men är annars helt ledig. Även då: Läka. Men också så klart: Blogga! På onsdag jobbar jag 16-20 men är annars helt ledig. Torsdag: ledig, fredag: ledig, lördag: ledig, söndag: ledig. Sedan kör allt igång igen, men i lite lugnare tempo än på sistone. Jag älskar och njuter av varenda sekund av de här välförtjänta dagarna. Självklart kommer jag laga mat, träna, promenera. Men ingen stress och press.

Det känns skönt att jag unnar mig den här tiden, att få stanna upp i några ögonblick.

PS: Jag finns på instagram. Mina ledsna flickor finns på Facebook.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s