Senaste tiden på instagram

Inspirerad av Underbara Clara tänkte jag, som ju är ganska ny på instagram, berätta lite om min senaste tid där. En dag hade jag och Jens marknadsföringsmöte i köket, eftersom hans nya diktsamling kommer ut i sommar.  Jag brukar berätta vad jag läser just nu.
Och senaste veckan har jag läst klassikern Svält av Knut Hamsun (den kan jag rekommendera).
En dag hade jag Galago-tygkassen som handväska, den är så himla fin med illustration av serietecknaren Sara Granér.
Jag har ritat lite hemma på sista tiden, äntligen igång med det.
Så visade jag min fina korg med hyllpapper och tapetstuvar som står i hallen. Dels är det härligt att se något så färgsprakande det första man gör när man kommer in i vår etta, dels påminner den där hyllpapper-korgen mig om allt pyssel jag vill göra.
En annan dag började jag läsa Döda själar av Nikolaj Gogol på väg från jobbet. Men den passade inte riktigt mig just nu, så jag slutade läsa den. Samma dag spenderade jag för övrigt fem härliga (inte) timmar i SL-systemet pga förseningar och krångel.
En dag fick jag hem ett helt underbart hyllpapper som jag hade köpt i en retrogrupp på Faceboet är gult med äpplen och alldeless fantastiskt. Det ska jag använda till att klä skrivböcker och kanske klä en tavla med, så att jag alltid kan se det fina pappret.
En annan dag fick jag en Bumling-lampa till skänks på jobbet! Den är i en rostfri-inspirerad färg. Det är alldeles för stilrent för mig, så om jag ska använda den så blir det nog att jag sprayar den gul tror jag!
Jag har också börjat med PT och bytt till SATS, vilket känns spännande. Idag ska vi köra vårt första träningspass.
Jag visade bild på en av Jens tavlor. Jag älskar att de är så färgsprakande, naivistiska och ofta innehåller diverse budskap.
Sedan fotade jag ett hörn av mitt kök, som jag bara älskar med alla retrogrejer.
Samma sak gjorde jag med ett annat hörn. Vårt hem är fullt av retro-stilleben/arrangemang eller vad man ska kalla dem.

En av de finaste sakerna jag fick i 30-årspresent var en orange kaffebryggare från moccamaster, den anlände häromdagen! Den kommer jag säkert visa mer bild på här i bloggen också.Igår hade jag prickiga Converse, vilket givetvis var tvunget att förevigas.

För övrigt hade jag en extremt lång dag igår. Först biblioteksfrukost i Hallunda där jag och resten av medlemmarna i projektgruppen för Botkyrka internationella bokmässa, presenterade programmet osv inför all personal inom biblioteket. Den bokmässan är ju redan nästa vecka. Det var lite pirrigt inför presentationen. Sedan, efter ett möte, var jag på lärarlunch för copylärarna på Forsbergs skola, där jag ju ibland är lärare. Därefter åkte jag hem och somnade faktiskt någon timme, helt utmattad. Och på kvällen var jag, tillsammans med förpackningsdesignern Jonas Hellström, lärare för Forsbergs kvällskurs. Eleverna får där jobba i grupper med copy och design fyra tisdagar framåt och göra ett projekt tillsammans. Jag kom hem vid 21.15 och skulle sedan blogga var det tänkt.

Men jag somnade i soffan och sov nästan hela natten! Livet kommer bli lugnare när bokmässan är över igen. Idag ska jag bibblojobba och sedan gång nummer två hos PT! Följ mig gärna på instagram, där kommer jag även att berätta mycket om vad jag äter och hur träningen går dag för dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s