Stora städ- och rensardagen är kommen!

Idag har jag fullt upp med att:

* Bestämma vad som ska bytas eller skänkas bort, och sedan fota och ta upp ALLA de sakerna på vinden (jag slänger inte hela saker). Det är stressigt att ha alla bytessaker nere i lägenheten när man bor i en etta, jag kan lika gärna gå upp och hämta sakerna i vindsförrådet när det vankas byte.
* Diska och dammsuga och feja och dona
* Rensa bland sjalar och mössor – man måste faktiskt inte ha en miljon sjalar om man är Jessica, respektive en miljon mössor om man är Jens.
*  Dammtorka, byta gardiner om jag lyckas, plocka bort massa onödiga högar med tidningar och krimskrams.
* Kolla igenom kläderna och fundera över om jag använder alla, annars byta bort de som inte blivit använda på flera år.

Detta är alltså planen för dagen, himla härligt när det är klart! Jag promenerade i förmiddags en timme i superrask takt på Kungsholms strand. Det blev första rundan på Kungsholms strand för i år för min del, och det var ljuvligt. Jag typ skakade efteråt för att jag tog i så mycket. Så den biten är liksom redan avklarad. Nu: blandad ljuvlig musik och städning hela dagen lång. Det är ju faktiskt också motion.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s