Ännu mer radikal grej än hyllvärmaråret 14: KÖPSTOPP!

Jag har gjort det tidigare och fixat det. Men jag fuskar ju lite genom recensionsexemplar, så egentligen är det inte så jättesvårt. Litterärt köpstopp, pratar jag om. Tack vare mina olika köpstopp har jag kommit bort ifrån det där hetsiga bokkonsumerandet som jag sysslade med tidigare. För vad tjänar det egentligen till, annat än att bokhögarna bara växer? Bättre då att försöka läsa de böcker man har hemma innan man skaffar nya. Och gud vad jag låter vettig och förnuftig nu – jag är inte lika förnuftig inne på ett antikvariat, kan jag säga.

Men jag tänkte ändå köra litterärt köptstopp under 2014 med undantag på bokbordet i augusti (hela Drottninggatan fylls av billiga böcker, det är liksom årets högtid för mig). Plus ett undantag till, någon gång under året, då jag tänker tillåta mig att beställa lite efterlängtade böcker från Bokbörsen och nätbokhandeln. I övrigt: niente!

Vem är på? Detta är ju perfekt att kombinera med HYLLVÄRMARÅRET 14.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ännu mer radikal grej än hyllvärmaråret 14: KÖPSTOPP!

 1. Carro skriver:

  Lycka till! Jag har faktiskt blivit ganska bra på att endast låna böcker redan 🙂

 2. Emma skriver:

  Jag har också bestämt mig för att nu får det vara slut på bokköpen! Jag har en hög (inte 200 st, men kanske 50 st) böcker liggande i hyllan och ett finfint bibliotek alldeles nära. Så jag kör samma kombo, köpstopp gällande böcker (lite trist att jag inte hann skaffa Bea Uusmas illustrerade Expeditionen innan årsskiftet, får önska i födelsedagspresent) och minska hyllvärmarhögen hemma!

 3. Malin skriver:

  Jag ska försöka tagga ner åtskilligt, några ska jag ändå köpa men det blir ett fåtal och de blir mycket planerade. 🙂

 4. Lyran skriver:

  Ni är lika tokiga allihop. Jag har 300 olästa och fler lär det bli 😀

 5. iminkaffekopp skriver:

  Jag är med. Min köpfasta gäller inte bara böcker, utan kläder och skönhetsprodukter som också är stora laster för mig. Känns jätteskönt. Heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s