Ibland bara måste man liksom

Det här är en blogg enbart om böcker och nu är det meningen att jag ska publicera lucka 11 i min fina novellix-julkalender. Men först hade jag tandläkartid, därefter flänga hem, sedan jobba i Tullinge och så slutligen avslutningsfest (men ändå en annan form av början) för X Publishing. Jag är kort och gott inte upplagd för att nu, halv tolv på kvällen, sätta mig och läsa en novellix. Och om jag gjorde det skulle jag säkerligen inte göra det särskilt bra. Imorgon ska jag dessutom jobba i 9.5 timmar. Så jag satsar istället på två luckor imorgon kväll och lovar – jo, jag lovar – att detta blir enda gången i årets julkalender.

För övrigt läser jag också den starka boken ”Och i Wienerwald står träden kvar” och inser att den var värd hyllningarna när den kom ut för något/några år sedan. Den är verkligen som en berättelse, men samtidigt ju en dokumentär bok om händelser kring andra världskriget. Jag kommer skriva mer om den när den är utläst. Jag har läst mycket intressanta böcker på sistone och ser fram emot att dela med mig av mina tankar kring dem och annat. Men inte just nu. Nu ser jag bara fram emot att sova.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s