Kylskåpsmagneter à la Jessica

Det här har inte så jättemycket med litteratur att göra, men efter en lång vecka av bara recensioner i bloggen tyckte jag att vi behövde något annat att fästa ögonen på i några sekunder. Så här kan mina egenritade kylskåpsmagneter till exempel se ut:

DSC_0425

För att på något vis koppla detta till böcker – jag gav i våras ut en stencil via vår poesirörelse La poème kalashnikov, som heter ”100.000 LEDSNA FLICKOR” och som är ritad i samma stil som ovan, dock svartvitt. Den går att beställa av mig för 40 kronor. Samtidigt gav Gatuduvan ut stencildiktsamlingen ”TRUXAL” och Karin Carlsson gav ut stencildiktsamlingen ”Sprängstoff”. Det går att beställa alla tre för totalt 100 kronor + porto. Nåväl, nu ska jag göra massa saker och ikväll kommer dagens novellix-julkalender.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s