Det här är första gången jag lyckas med ett unboxing-inlägg

unboxing

Jag har alltid fascinerats av bokbloggare som klarar av unboxing-inlägg, alltså att fota ett anlänt paket innan och efter att man öppnat det. Själv brukar jag slita upp paketen direkt utanför, eller inne på, pakethämtarstället. Det kanske låter sjukt men jag kan omöjligen låta bli. Fördelen med Novellix-paketen som kommer sisådär var tredje månad är att de ju levereras direkt i brevinkastet, eftersom de är så pass små. Därmed kunde jag darrigt grabba tag i min telefon och klicka innan mina fingrar slet upp kuverten (fast den som kollar noga på bilden ovan ser att min omedelbara impuls var att öppna direkt och att jag därför börjat öppna ena kuvertet lite, innan jag sansade mig, haha).

unboxing2

Och voilà! En sprillans färsk novellix-fyra. Därmed får jag eld i baken nog för att sätta igång min novellix-vecka på måndag. Som ni kanske minns har jag en hel kockumsbalja full med novellixer. En hel del av dem har jag förstås läst men många är olästa fortfarande. Jag börjar smygläsa i helgen och kör igång Novellix-temat på riktigt först på måndag. Jag vill nämligen hinna läsa ut boken jag läser nu samt publicera recensioner av några andra böcker innan. Vem vill vara med? Bibliotek brukar ha novellixer, så det går bra att låna på sig ett gäng därifrån också. Och: Behöver jag säga hur peppad jag är inför Ramqvist-novellen? Nä, jag tänkte väl det.

Annonser
Det här inlägget postades i Novellix. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det här är första gången jag lyckas med ett unboxing-inlägg

  1. Bokmania skriver:

    Samma paket här, mest peppad inför Montelius. Igår läste jag Jersilds från förra omgången. Den var kanon.

    • Oh, då ska jag kanske läsa den imorgon då. Jag har inte gjort någon förutbestämd plan om vilka böcker som får ingå i julkalendern utan plockar en spontant ur min novellix-balja och har jag inte läst den så får det bli den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s