X

Jag har vetat det i några veckor nu men igår gick pressmeddelandet ut om att X Publishing kommer läggas ner i sin nuvarande form. Det finns redan intressenter som eventuellt vill ta över och nedläggningen kommer hursomhelst ske tidigast i sommar, men det kommer inte längre att drivas av eldsjälarna Hanna Larsson och Karin Mossed.

Och varning för blödigt inlägg nu men jag är så otroligt tacksam för att förlaget såg potentialen i min debutroman Thrillerliv som kom ut för drygt två månader sedan. Det är något av det största som hänt i mitt liv. Varje stavelse, varje ord, varje formulering i dialogen med förlagen under de senaste två åren har andats vänlighet, ärlighet och dedikation.

Jag kommer verkligen inte att sluta skriva, min andra roman är snart färdig i sin första version och jag hoppas på att hitta ett annat förlag som vill ge ut den. Men det känns otroligt sorgligt att förlaget lägger ner. Allt jag kan säga är: KÄRLEK!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till X

  1. enligt O skriver:

    Det är otroligt tråkigt!

  2. Margie skriver:

    Apnptearly this is what the esteemed Willis was talkin’ ‘bout.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s