SERIETEMA: Vad var nu detta?

DSC_0354
Eva Björkstrand – Lokal dimma.

Jag gillar verkligen omslaget till Lokal dimma och är nästintill säker på att jag kommer gilla seriealbumet när jag börjar läsa. Dock är det alldeles för mycket bilder-utan-vare-sig-textbubblor-eller-text för att jag ska orka uppskatta det. Måste jag bli mer seriefierad innan jag förmår mig uppskatta den här typen av serier, eller är det helt enkelt inte min grej? Jag tror snarare på det sistnämnda. Illustrationerna är fina och originella, ofta bestående av hundar i mänskliga situationer och kläder, jag skulle inte ha något emot att ha några av dem uppsatta på min vägg. Men som serie betraktad är det här inte min grej.

Annonser
Det här inlägget postades i Bokrecension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s