SERIETEMA: Nolltolerans

DSC_0352
Carina Kågström – Nolltolerans.

Jag har uppenbarligen haft tur med de album som en kollega på ett av biblioteken där jag är timmis tipsade mig om. Eller så är han så skicklig på att känna på sig vad jag skulle kunna gilla. Carina Kågströms Nolltolerans blev nämligen ännu en positiv läsupplevelse för min del nu i helgen. Men det här är något annat än tidigare seriealbum jag har bloggat om under veckans gång. Här möter jag skira och skickliga illustrationer med en textrad under varje, som liksom twistar dem och gör dem roliga. Det är absolut inga gapskratt, snarare ett halvfånigt småleende under läsningen. Men jag gillar det konstfulla och originella uttrycket ihop med de ofta träffsäkra enradingarna som ringar in en samhällelig tendens eller ett problem/beteende. Det här är en sådan där bok som jag vill äga och ha hemma i min bokhylla, för att kunna bläddra igenom i inspirationssyfte.

DSC_0353

Annonser
Det här inlägget postades i Bokrecension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s