Bokhögar, murrigt mörker, eskapismextas

DSC_0337

Jag har inlett helgen med att göra ett reportage om sajten Gamla Nyheter, en underbar liten oas i ett internet fullt av unga människor. Upplyft av detta ska jag nu ägna återstoden av helgen åt att rita på mitt stora ritprojekt, städa (med podcasts i öronen förstås) vårt stökiga hem och – härligast av allt – läsa.

DSC_0338

Jag har bokhögar en masse som jag ska ägna min uppmärksamhet. Jag ska fortsätta publicera ett antal serierelaterade inlägg fram tills imorgon. Jag ska dra fingrarna längsmed bokrader i hyllorna, sitta i min fåtölj och drömma mig bort, tidsinställa inlägg för kommande vecka, göra research för reportage som jag ska genomföra under veckans första hälft.

DSC_0339

Jag ska prata med min kärlek, dricka ohälsosamma mängder kaffe och försöka minimera alla måsten. I detta ljuvliga tillstånd tänker jag befinna mig tills på måndag morgon. Håll ögonen öppna för det lär hända en del här samtidigt.

Annonser
Det här inlägget postades i Boklördag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s