Jag är gästbloggare på Bokhora i november

524710_10152735584360366_1404141244_n
Egobild fotad av Stephanie Vukmanic.

Dagens roligaste nyhet är att jag är gästbloggare på Bokhora under november månad. Första inlägget plus en presentation av mig publicerades tidigare idag, sedan kommer ett inlägg i veckan under hela månaden. Jag inledde mitt hedervärda uppdrag med att berätta om vägen till min debutroman Thrillerliv som ju kom ut på förlag i september.

Det var allt jag ville säga just nu, ni har stått ut med mig tillräckligt idag tycker jag, efter både Édith-texten och den om Inger Edelfeldts serier. Nu ska jag läsa vidare i essäsamlingen jag håller på med, som faktiskt har vuxit och som jag nu fascineras av. Mer om den en annan dag. Men jag vill också hinna säga att jag är mer inspirerad till skrivande, bloggande, ritande och läsande än på minst ett år. Det bara sprakar om mig.

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är gästbloggare på Bokhora i november

  1. Eli skriver:

    Härligt att höra 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s