Seriespecial på Ord och inga visor

Jag har en stor hög med seriealbum som jag håller på att avverka. Självklart innebär det att en seriespecial snart nalkas här, vilket jag ser fram emot. Jag var ganska sen med att upptäcka charmen med att läsa serier i vuxen ålder och det var Liv Strömquist som först öppnade mina ögon för detta mirakel i och med det briljanta seriealbumet Ja till liv som jag bloggade såhär om.

Jag tänkte vänta tills jag har läst ut alla seriealbum som nu ligger i en hög, för att därefter (troligtvis i slutet av kommande vecka) göra en riktigt stor seriespecial. Vilka seriealbum vill ni tipsa om? jag föredrar satiriska serier i stil med Sara Granér, Nanna Johansson och Liv Strömquist men blev idag också stormförtjust i Sara Hanssons Vi håller på med en viktig grej. Dessutom håller jag själv på att rita på ett stort seriealbum som jag så småningom hoppas få utgivet på förlag. Vi får väl se hur det blir med den saken, men läsa serier kommer jag garanterat fortsätta med.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Seriespecial på Ord och inga visor

  1. Olof Westerberg skriver:

    Kan fortfarande inte sluta ”pusha” för Död Kompis av Simon Gärdenfors, den är helt fantastisk, oavsett vilka sorters serier man tycker om (syftar väl främst på att den inte är särskilt politisk..). Jag läser inte jättemycket serier, men jag kan annars även rekommendera t e x Mats Jonssons självbiografiska serier och den senaste serien jag läste, klumpen A Drifting Life!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s