Projekt kill hyllvärmare 2.0, andra omgången

DSC_0228

Som jag nyss skrev har jag redan tagit mig igenom den första omgången av Projekt kill hyllvärmare 2.0. Läsningen har verkligen kommit igång igen på riktigt. Jag har botaniserat bland våra mängder av böcker och kommit fram till vilka som får ingå i den andra omgången. Dock ska jag först läsa ett par recensionsexemplar, innan jag kan hugga in på någon av dessa böcker. Hursomhelst, böckerna är:

De behövande av Maria Küchen. Jag har tidigare läst flera böcker av Maria Küchen och haft lite blandade känslor inför dem, men eftersom de ofta innehåller fina partier vill jag ge även den här boken en chans. Den har stått länge i hyllorna men verkar faktiskt bra. Vi får väl se.
Fem knivar hade Andrej Krapl av Hannele Mikaela Taivassalo. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig här, jag var sjukt peppad när jag köpte den på en av Modernistas bazarer för längesedan men intresset har svalnat. Dock inte så pass att denna blev utrensad när vi gjorde oss av med typ hundra böcker tidigare i år. Vem vet, den kanske är helt underbar? Har ni läst?
Sju stenar till den otrogna hustrun av Venus Khoury-Ghata. Ännu en bok som jag köpte för längesedan i en fysisk bokhandel direkt när den hade blivit utgiven. Den kan nog vara bra, har för mig att flera pålitliga bokbloggare skrev fint om den.

Om du också har en eller flera av dessa böcker olästa i dina hyllor är detta som vanligt ett utmärkt tillfälle att läsa så kan vi diskutera sedan.

Obs. Jag hade ju tänkt tidsinställa det här inlägget tills imorgon men är tydligen ringrostig som bokbloggare och därför får det lov att publiceras direkt efter det förra inlägget. Lär inte göra om samma misstag igen.

Annonser
Det här inlägget postades i Projekt kill hyllvärmare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s