Jag har bytt till mig en underbar bokhög

DSC_0229

Sedan i våras har jag varit väldigt aktiv på en bytessida på Facebook för 08-området. Den har mer än 27.000 medlemmar och det händer saker där dygnet runt. Jag har bytt till mig allt möjligt – alltifrån en digital systemkamera, Converse och höstjacka, till inredning, möbler, ny soffa och allt däremellan. Man byter alltså saker mot andra saker, vilket i sig är enormt bra. Men i dagarna har jag bytt till mig en helt underbar och jessisk hög med böcker av en vän och kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i dem. Nu har jag ett par recensionsexemplar som helt enkelt måste bli lästa innan jag ens får röra en annan bok, men sedan kommer jag unna mig någon av dessa raringar. Kolla:

DSC_0230 DSC_0231 DSC_0232 DSC_0233

Jag har förresten redan tagit mig igenom den första omgången av Projekt kill hyllvärmare 2.0 och tänkte imorgon berätta vilka som ingår i den andra omgången. Att det är lite ont om recensioner här på bloggen just nu beror helt enkelt på att jag vill låta blogginspirationen komma igång på riktigt, plus att jag måste kolla vilka böcker jag faktiskt har skrivit om här och inte. Men det kommer, det också!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s