100.000 LEDSNA FLICKOR

DSC_0227

Som bekant är jag med i en poesirörelse som heter La poème kalashnikov. I våras gav jag ut ett seriealbum i stencilformat som heter 100.000 LEDSNA FLICKOR. Det går att köpa för 40 pix (av mig)! Hursomhelst har jag fortsatt rita ledsna flickor och håller på med ett större projekt, hur stort det blir vet jag inte än. Men idag ritade jag också en A4-teckning som jag troligtvis kommer få såld till en tjej jag fått kontakt med på fb. Om någon mer vill köpa teckningar i valfritt format och med valfritt antal flickor på så är det förstås bara att säga till.

Detta är inget reklaminlägg, jag ville bara visa upp min fina teckning. Som man gjorde när man var liten, ni vet!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s