Som jag har sagt förut: hamra tangenterna tills fingrarna blöder

DSC_0194

Bakgrundhistoria?
Charles Bukowski, ni vet, Bukowski som jag gillar så mycket?
Han brukade kalla sin skrivmaskin för sitt piano.
Och så skrev han en diktsamling som heter PLAY THE PIANO DRUNK LIKE A PERCUSSION INSTRUMENT UNTIL THE FINGERS BEGIN TO BLEED A BIT.
Sedan kom mitt livs kärlek, tillika sambo, på att jag kunde döpa mina skrivarworkshops på Lava (Kulturhusets verksamhet för unga) till det.
Hamra tangenterna tills fingrarna blöder.
Jag hade två eller tre sådana workshops.
Nu har jag det här skrivmaskinshalsbandet. Det är bara ett förgängligt litet halsband men så himla fint att jag inte kan låta bli att vara ytlig nog att visa upp det.

Har jag sagt att jag ska börja skriva om precis det jag känner här och strunta i vad det gör med eventuella läsarantal? Precis. Idag kände jag för att stolt visa upp mitt halsband (som jag för övrigt har bytt till mig i bytesgruppen för 08-området på fb. Det är en bra grupp, jag är väldigt aktiv där).

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Som jag har sagt förut: hamra tangenterna tills fingrarna blöder

 1. Carro skriver:

  Klart att du ska skriva om det du vill, det brukar bli bäst då.

  • Exakt. Det har jag väl gjort innan med men då fokuserat så mycket på att det ska bli en bra blandning osv, vilket ibland kan göra att bloggandet har känts som ett måste. Sådant lägger jag av med nu 🙂

 2. Erica skriver:

  Jättefint halsband! Och det känns som att budskapet du förknippar med det verkligen kan tjäna som inspiration. 🙂

 3. BokDjungeln skriver:

  Riktigt fint halsband, blir lite avis!

  • Hehe, tyvärr vet jag inte var det kommer ifrån eftersom jag har bytt till mig det men på etsy brukar det finnas lite sådana här-ish halsband? Bokbabbel har nog mer koll, förut brukade hon åtminstone med jämna mellanrum visa bilder på fina bokrelaterade halsband i sin blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s