#BOKSMÄLLAN

Min upplevelse av årets bokmässa ska jag absolut blogga om men inte just idag. Jag lider av den så kallade boksmällan, dvs en enorm trötthet orsakad av översocialt umgänge och intensiva dagar, kombinerat med lite sömn under Bokmässan.

Jag har läst några sidor i Linda Boström Knausgårds Helioskatastrofen idag men inte mycket mer än så. Jag slås av hur olika de skriver, Linda och Karl Ove. Inga övriga jämförelser, jag tycker att bägges författarskap förtjänar att betraktas var för sig, även om de råkar vara gifta. Men jag gillar dem bägge. Jag har i alla fall bestämt mig för att läsa en bok i taget framöver, innan jag påbörjar nästa.

Och så blir det bokmässa ändå. För tänk att jag inte köpte en enda bok på dessa dagar! Jag hade inte råd, så det var egentligen inte av principskäl. Men ändå. Att jag klarade det är ganska imponerande. Att-läsa-listan är däremot längre än någonsin.

Nåväl, vi hörs i morgon i (förhoppningsvis) mer utvilat skick.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till #BOKSMÄLLAN

  1. Jennah skriver:

    En bok i taget, det där har jag väldigt svårt för, haha! Kolla gärna http://www.tradera.com/auktioner/Bananskalis om du känner för det, jag säljer bl.a. nästan 100 st hästböcker med utrop från 5 till 15 kr 🙂

  2. Bokbabbel skriver:

    I sexan skriver Knaus om en händelse som Linda också skrivit en novell om, i hennes första bok som jag naturligtvis inte minns titeln på, boksmälla som jag också har. Har rentav den boken hemma… Hursomhelst, blev ju ännu mer nyfiken på hennes författarskap då!

  3. Jag läser alltid en bok i taget, klarar inte flera på samma gång (undantaget ljudböcker då…). Det blir för rörigt i huvudet med flera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s