Converse, böcker och sjalar – voilà, du har ett bokmässebesök

1236834_10153263279135366_1438466201_n

Självklart kan jag inte låta bli att blogga från bokmässan! Jag är på plats i Göteborg, kom i eftermiddags. Först hängde jag på mitt hotell och njöt av den enorma lyx det innebär för mig att bo på hotell. Typ hotellduschade med hotellschampo, åt hotellnötter och vilade i hotellsängen (ni hajar nog vid det här laget). Sedan mötte jag upp min fina vän Szofia. Hon bjöd mig på grekiskt och vin och vi pratade skrivande, ideal och annat. Hon skriver fantastiskt bra och jag är säker på att hon kommer bli utgiven i framtiden. Nåväl.

Vi gick vidare till en fest som ordnades av Tidningen Skriva. Precis när vi var på väg att gå sprang vi in i Boel Bermann, en annan författardebutant som jag blev intervjuad samtidigt som på Kulturhusets Release me förra veckan. Jag följde med henne i ett iskallt Göteborg till ett hotell. Där mötte vi hennes vän Henrik Arnstad (aktuell med Älskade fascism) samt hans kompis.

Nu är jag helt slut och ska sova ASAP. Det gäller att vara laddad imorgon – jag ska inleda dagen med att skriva ett reportage, läsa text och läsa bok. Sedan blir det mässa för hela slanten. Som synes på bilden är jag redo med både Converse, sjalar och litteratur. Vi hörs imorgon igen!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s