Några tunnisar blev det

Jag hann läsa kanske tre tunnisar den här veckan – sedan började jag läsa en bok av filmregissören Pedro Almodovar. Jag trodde det skulle vara ett säkert kort men den bara tog stendöd på min läslust (igen). Den är ganska skör nu, läslusten.

Och bloggandet blev det inte heller så mycket med som jag hade tänkt.

Men jag kommer tillbaka. Jag har en del planer för bokbloggen i och med att min roman kommer ut i början av september så ni lär få nog av mig ändå vad det lider. Idag ska jag ut på landet och vara där i två hela veckor. Jag kommer komma hem några gånger och fylla på bokförrådet. Förhoppningsvis ska jag ägna typ all min tid åt att läsa, plugga, promenera och läsa lite till.

Ha en fin sommar så hörs vi i slutet av juli om inte innan!

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Några tunnisar blev det

  1. Lexie skriver:

    Ha en trevlig sommar:)
    Var gärna med i min tävling som du hittar här om du gillar deckare: http://www.lexielaser.org/2013/07/vinn-cuckoos-calling.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s