Kan sju tunnisar bota min lässvacka?

Jag har ju som bekant världens lässvacka. För att inte tala om bloggsvackan som ger mig lite knip i magen. Har jag lyckats bokblogga sedan 2006 så tänker jag bannemig inte ge mig så lätt. Jag har nog inte läst såhär lite på tio år åtminstone. Men jag vill läsa och hemmet dignar fortfarande av böcker, även om jag i år har rensat ut kanske 100 lästa och olästa böcker som inte trivdes här.

Men nu testar jag en ny grej: Sju tunna böcker, sju dagar i sträck. En om dagen alltså. Jag läste en i onsdags och en i torsdags, sedan kom jag av mig igen. Nu kör jag från och med idag fram till torsdag. Därefter kommer en resumé och så får vi se om det har hjälpt eller inte.

Vem är på?

Annonser
Det här inlägget postades i Kuriosa. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kan sju tunnisar bota min lässvacka?

  1. Låter som en bra idé, stort lycka till!

  2. Bokbabbel skriver:

    Håller tummarna! Klart att alla har svackor ibland, och det blir kanske extra press med en bokblogg i bakgrunden. Men ta’t lugnt, hoppas på snar återkomst men ta ingen stress!

    • Ja jag tror jag sakta men säkert kommer tillbaka. Men uuh, kortisen jag läste igår var inte bra så då kunde jag lätt ha tappat lässugen igen om jag inte var envis. Det var ändå en bok av almodovar eller hur tusan man nu stavar, blandar alltid ihop stavningen av hans efternamn av någon anledning. Men hursomhelst trodde jag att det var i princip ”idiotsäkert” att den skulle vara bra men så var icke fallet. Nåväl, mer om detta när jag sammanfattar min tunna-böcker-vecka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s